Στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ο Αλμέιδα

Στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ο Αλμέιδα

Στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ο Αλμέιδα

bet365

Λίγο μετά τις 19:00 ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ έφτασε στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά την Τούμπα, όπως αναμενόταν, έκανε την εμφάνισή του και στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ έφτασε μαζί με τους συνεργάτες του λίγο μετά τις 19:00 και πήρε θέση στο κεντρικό μπουθ από όπου και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Συνοδευόταν από τον CEO της ΑΕΚ, Γιώργο Κοσμά και την Ανθή Παπακώστα.

Ο 48χρονος Αργεντινός προπονητής τη Δευτέρα θα αναχωρήσει από την Αθήνα και θα παρακολουθεί εξ αποστάσεως τα τελευταία ματς της Ένωσης για τα play offs, επιστρέφοντας στη συνέχεια για την παρουσίασή του και για να πιάσει και... επίσημα πλέον δουλειά.

Ο Αλμέιδα στο ΟΑΚΑ

Ο Αλμέιδα στο ΟΑΚΑ

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα