G-Betting: Θα γίνει του... goal/goal

G-Betting G-Betting
G-Betting: Θα γίνει του... goal/goal
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά ματς της Super League Ιnterwetten.

Τα playoffs της Superleague Interwetten συνεχίζονται και το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 ματς. H μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κορυφώνεται, αφού τα playoffs φτάνουν σιγά σιγά προς το τέλος τους. Eνδιαφέρον παιχνίδι και για τα playouts.

Στις 18:00 ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι Γιαννιώτες έχουν μείνει πίσω για τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ενώ πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ρίξει βάρος στον τελικό Κυπέλλου, αφού δεν πρόκειται να χάσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ έχει την ποιότητα να βρει γκολ, όπως και ο ΠΑΟΚ παρά την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επιλέγουμε το goal/goal στο 2.15

df

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο ματς της βραδιάς που μπορεί να κρίνει πολλά για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Ένωση δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών, ενώ οι πράσινοι με διπλό θα κάνουν σημαντικό βήμα για Ευρώπη. Η ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή των ομάδων με Λιβάι-Τσούμπερ-Άμραμπατ και Αϊτόρ-Παλάσιος-Ιωαννίδη οδηγεί σε ένα ντέρμπι με γκολ. Σίγουρα θα βρουν ένα τέρμα και οι δύο.

Διαλέγουμε το goal/goal στο 1.95

k

Στις 21:00 ο Άρης που καίγεται για βαθμούς για να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο υποδέχεται τον Ολυμπιακό που κλείδωσε το πρωτάθλημα με το διπλό στην Τούμπα. Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές στην εντεκάδα όπως όλα δείχνουν και ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη έχει μεγάλη ευκαιρια για τρίποντο. Το διπλό του Άρη στο ημίχρονο είναι καλή επιλογή και το κίνητρο των γηπεδούχων δεσπόζει.

Επιλέγουμε άσσο στο ημίχρονο στο 2.10

d

Tέλος υπάρχει και η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης για τα playoffs. Δύο ομάδες που έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια της σεζόν και έχασαν για λίγο τη θέση στα playoffs. Aπαλλαγμένες από άγχος θα μπουν να παίξουν ανοιχτά και είναι πιθανό να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

Επιλέγουμε goal/goal στο 1.75

e

Οι επιλογές της G-Betting

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Άρης-Ολυμπιακός

ΟΦΗ-Αστέρας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting