ΠΑΟΚ: Σκέψεις επαναπατρισμού για τον Στέφαν Σβαμπ

ΠΑΟΚ: Σκέψεις επαναπατρισμού για τον Στέφαν Σβαμπ

ΠΑΟΚ: Σκέψεις επαναπατρισμού για τον Στέφαν Σβαμπ

bet365

Ο Στέφαν Σβαμπ έχει δεχτεί προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αυστρία μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Η απάντηση που έδωσε ο Στέφαν Σβαμπ πριν από τέσσερις ημέρες όταν ρωτήθηκε για το θέμα του συμβολαίου του φανέρωνε αρκετά πράγματα αναφορικά με το πως εξελίσσονται τα πράγματα στο θέμα της παραμονής του ή όχι στον ΠΑΟΚ, μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

«Είναι κάπως νωρίς να μιλήσουμε για το θέμα του συμβολαίου μου. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο να πούμε αυτή την στιγμή. Οι επόμενες 2-3 εβδομάδες θα είναι σημαντικές και θα μπορούμε να είμαστε πιο ξεκάθαροι για αυτό το ζήτημα», είχε πει ο Αυστριακός μέσος και πρόσθεσε: «Εξαρτάται και από τις δυο πλευρές το τι θα γίνει, έτσι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτό που μπορώ να πω αυτή την στιγμή είναι ότι όλα μπορούν να γίνουν, με την υπάρχουσα κατάσταση».

Ο Σβαμπ είχε δύο γεμάτες σεζόν στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Την πρώτη χρονιά κατέγραψε 48 συμμετοχές με 9 γκολ και 10 ασίστ, φέτος έχει παίξει σε 47 παιχνίδια με τα νούμερα του να έχουν πτωτική πορεία (4 γκολ, 5 ασίστ), όπως και ο ρόλος του στη μεσαία γραμμή.

Αν κάποιος ρωτούσε τον Ιανουάριο τον 31χρονο μέσο για το αν θέλει ο ίδιος να παραμένει στην Ελλάδα η απάντηση του θα ήταν θετική.

«Θα μείνω στον ΠΑΟΚ», έλεγε όταν η αυστριακή ΛΑΣΚ Λιντζ είχε χτυπήσει την πόρτα του «Δικεφάλου» καταθέτοντας πρόταση για την απόκτησή του. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει επιστρέψει ξεκινώντας απευθείας επαφές, εδώ και λίγο διάστημα, με τον Στέφαν Σβαμπ, ενώ στο κάδρο υπάρχει και η πρώην ομάδα του 31χρονου χαφ, η Ραπίντ Βιέννης.

Σύμφωνα με όσα αναγράφονται σε αυστριακά ΜΜΕ, ο Αθλητικός Διευθυντής της Ραπίντ, Ζόραν Μπάρισιτς, έκανε μια πρώτη διερευνητική επαφή με τον Σβαμπ, προκειμένου ο έμπειρος χαφ του ΠΑΟΚ, να επιστρέψει στον σύλλογο της Βιέννης.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα