Σβαμπ: «Θα μείνω στον ΠΑΟΚ»

Σβαμπ: «Θα μείνω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Στέφαν Σβαμπ ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και άφησε ανοικτό το θέμα του για το καλοκαίρι.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το απόγευμα την απόκτηση του Φιλίπε Σοάρες και αίφνης στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ έξι παίκτες (Κούρτιτς, Σβαμπ, Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Εσίτι, Σοάρες) διεκδικούν δύο ή τρεις θέσεις της ενδεκάδας, δίχως στην εξίσωση να μπαίνει ο μόνιμα τραυματίας Ελ Καντουρί.

Για δυο από τους τέσσερις παίκτες του άξονα (Σβαμπ, Εσίτι) υπάρχουν προτάσεις, αλλά είναι τελείως διαφορετικές υποθέσεις και χρίζουν λεπτούς χειρισμούς από πλευράς ΠΑΟΚ την πόρτα του οποίου χτύπησε η αυστριακή ΛΑΣΚ Λιντζ καταθέτοντας πρόταση για την απόκτηση του Στέφαν Σβαμπ.

Ο Αυστριακός δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση των συμπατριωτών του.

«Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες και μία από αυτές είναι η Λιντζ. Σκοπεύω να μείνω στον ΠΑΟΚ και δεν επιθυμώ να αποχωρήσω από την ομάδα τον χειμώνα», είπε ο 31χρονος μέσος η περίπτωση του οποίου είναι περίπλοκη, καθώς στη μέση υπάρχει μια σημαντική παράμετρος που έχει να κάνει με την αυτόματη επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο όταν συμπληρωθούν το 65% των συμμετοχών.

Το θέμα του θα παραμείνει σε εκκρεμότητα, αφού ο Σβαμπ επιθυμεί μια επέκταση συμβολαίου για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια και από την άλλη πλευρά με την έλευση Μπότο έχει διαφοροποιηθεί κατά πολύ η πολιτική και η στόχευση των «ασπρόμαυρων» στο κομμάτι που αφορά το χτίσιμο του ρόστερ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα