Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Φατιόν στον «τελικό» με Λαμία

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Φατιόν στον «τελικό» με Λαμία

bet365

Εκτός αποστολής του Απόλλωνα Σμύρνης για το καθοριστικό παιχνίδι με τη Λαμία έμεινε ο Φατιόν. Επιστρέφουν Φερνάντες και Γιαννιώτης.

Ο Απόλλων Σμύρνης παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή το Σάββατο (7/5 - 19:30) υποδεχόμενος τη Λαμία στη Ριζούπολη και θέλει μόνο νίκη για να μπορεί να ελπίζει την τελευταία αγωνιστική, ψάχνοντας σε αυτή την περίπτωση καλύτερο αποτέλεσμα από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό «τελικό» με τον Φατιόν να μένει εκτός αποστολής. Εκτός παραμένουν σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι οι Άλβες, Παμλίδης και Σίγκνεβιτς, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Φερνάντες και Γιαννιώτας.

Στην αποστολή του Απόλλωνα είναι οι Κότσαρης, Σορκάν, Ντεντάκης, Βιτλής, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Ρόγκνε, Μαρτίνες, Παπαγεωργίου, Σλίβκα, Κραγιόπουλος, Τσίμπσαχ, Κάστρο, Φερνάντες, Ιωαννίδης, Τσιλούλης, Ντάουντα, Εμπακόγκου, Γιαννιώτας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα