Το μόνο σενάριο που «σώζει» τον Απόλλωνα και η Λαμία που ορίζει την τύχη της

Newsroom
Το μόνο σενάριο που «σώζει» τον Απόλλωνα και η Λαμία που ορίζει την τύχη της

bet365

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αποφύγει την τελευταία θέση εάν κερδίσει στο επερχόμενο ντέρμπι της ουράς και παράλληλα κάνει στο φινάλε καλύτερο αποτέλεσμα από την αντίπαλό της.

Με τις αναμετρήσεις της Τρίπολης και της Νίκαιας συνεχίστηκαν απόψε (2/5) τα play outs, όπου πλέον ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Η ήττα (5-1) που γνώρισε από τον Ιωνικό σε συνάρτηση με τη νίκη (2-0) της Λαμίας στην Τρίπολη τον έχουν φέρει με το 1,5 πόδι στη Super League 2, αφού ενδέχεται να μην του... κάνει ούτε το απόλυτο (2χ2) μέχρι το τέλος της σεζόν. Αντίθετα η ομάδα της Φθιώτιδας ορίζει και με το... παραπάνω την τύχη της, πάντα σε ότι αφορά το κομμάτι του απευθείας υποβιβασμού καθώς το καλύτερο που μπορεί να συμβεί για εκείνη είναι να πάει στο μπαράζ με τον χαμένο εκείνου των πρωταθλητών της από κάτω κατηγορίας (Βέροια-Λεβαδειακός).

Με γνώμονα το πρόγραμμα που ακολουθεί όπου το ερχόμενο Σάββατο (7/5) ο Απόλλων θα υποδεχθεί τη Λαμία και στο φινάλε (15/5) ο μεν πρώτος θα παίξει στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και η δεύτερη θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητος, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αποφύγει την τελευταία θέση με μόνο ένα σενάριο. Πιο συγκεκριμένα εάν κερδίσει στο ντέρμπι της ουράς και την τελευταία αγωνιστική φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Λαμία (θα «έχει» την ισοβαθμία). Κάθε άλλο ενδεχόμενο την αφήνει ουραγό.

Στο «Αθανάσιος Διάκος» από την πλευρά τους θα «κλειδώσουν» τη 13η θέση εάν δεν χάσουν στη Ριζούπολη ή την τελευταία αγωνιστική φέρουν το ίδιο (εννοείται ή και καλύτερο) αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα. Ακόμη και με δύο ήττες δηλαδή θα πάνε στα μπαράζ, εφόσον ο τελευταίος χάσει στην Τρίπολη.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ
Λαμία (24 β.)

Απόλλων Σμύρνης*
Ατρόμητος

Απόλλων Σμύρνης (20 β.)
Λαμία
Αστέρας Τρίπολης*

Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα