Μπούργος: «Με την ίδια ένταση σε κάθε παιχνίδι, τώρα κοιτάμε μόνο τον Ολυμπιακό»

Μπούργος: «Με την ίδια ένταση σε κάθε παιχνίδι, τώρα κοιτάμε μόνο τον Ολυμπιακό»

Newsroom
Μπούργος: «Με την ίδια ένταση σε κάθε παιχνίδι, τώρα κοιτάμε μόνο τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε για την ένταση που χρειάζεται να διατηρήσει η ομάδα του σε κάθε ένα από τα ματς που απομένουν και τόνισε πως όλη η προσοχή των «κίτρινων» είναι στραμμένη στο εντός έδρας ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χερμάν Μπούργος στη NOVA:

Για το πόσο ο τωρινός Άρης απέχει από αυτόν που έχει στο μυαλό του: «Εμείς θέλουμε να δουλέψουμε με αυτό που έχουμε, δεν είπαμε ότι θέλουμε να φτιάξουμε ακόμα τον νέο Άρη, αυτό θα γίνει στο μέλλον. Αυτή τι στιγμή έχουμε στο μυαλό μας μόνο αυτούς τους τελικούς που έχουμε μπροστά μας».

Για το αν τα σκαμπανεβάσματα του Άρη είναι θέμα ανταγωνισμού ή κόπωσης: «Όχι, πιστεύω ότι επειδή βρισκόμαστε στο τέλος σεζόν και επειδή είναι play-off, όλα τα ματς είναι είναι τελικοί, σε αυτά τα παιχνίδια συμβαίνουν τα σκαμπανεβάσματα, υπάρχουν τα καλά αποτελέσματα αλλά υπάρχουν και τα αρνητικά».

Για τα εναπομείναντα παιχνίδια: «Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό οπότε κοιτάμε μόνο αυτό και τίποτε άλλο».

Για το τέταρτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Χρειαζόμαστε την νίκη, και αυτό θα ψάξουμε να βρούμε».

Για την ειδική διαχείριση παιχνιδιών σε διάστημα λίγων ημερών: «Εμείς θα συνεχίσουμε στην ίδια γραμμή, θα δώσουμε την ίδια ένταση σε κάθε παιχνίδι γιατί θέλουμε να κερδίσουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε».

Για την αντικατάσταση του Καμαρά: «Θα το δείτε την Κυριακή αυτό».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα