Παναθηναϊκός: Με Σάρλια και Διούδη η προπόνηση

Παναθηναϊκός: Με Σάρλια και Διούδη η προπόνηση

Παναθηναϊκός: Με Σάρλια και Διούδη η προπόνηση

bet365

Μετά το ρεπό της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις στο Κορωπί, με την έναρξη της προετοιμασίας για το ματς με την ΑΕΚ να περιλαμβάνει και την επαναφορά των Διούδη και Σάρλια.

Οι «πράσινοι» έπιασαν ξανά δουλειά ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την «Ένωση» στο ΟΑΚΑ, με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ν' ακολουθεί θεραπεία για τον τραυματισμό που υπέστη στο νικηφόρο (1-0) ματς με τον Άρη. Ως γνωστόν, θα χάσει σίγουρα το προσεχές παιχνίδι και ενδεχομένως και αυτό με τον Ολυμπιακό.

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια που είχε κάνει ατομικό τη Δευτέρα, αλλά και ο Σωκράτης Διούδης που επιδόθηκε σε πρόγραμμα θεραπείας ήταν παρόντες στην κανονική προπόνηση, με τους Πούγγουρα, Βαγιαννίδη και Αγιούμπ να κάνουν ξανά μόνοι τους.

Φυσικά στο φουλ πρόγραμμα ήταν παρών και ο Ραμόν Λούντκβιστ που επέστρεψε πρόσφατα σε κανονικούς ρυθμούς.

Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς έκαναν rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα