Ολυμπιακός: Η δεύτερη συζήτηση Μαρινάκη - Μαρτίνς το τελευταίο διάστημα

Ολυμπιακός: Η δεύτερη συζήτηση Μαρινάκη - Μαρτίνς το τελευταίο διάστημα

bet365

Οι δύο άνδρες έχουν μιλήσει σε σχέση με τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα σε δύο περιπτώσεις, εκ των οποίων μία ήταν μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναφορικά με το σκέλος της συνάντησης των δύο ανδρών μετά το Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς και οι δυο τους μίλησαν για μερικά λεπτά στο γραφείο του προπονητή στα αποδυτήρια. Δεν έχει προκύψει ξεκάθαρα και επιβεβαιωμένα το τι συζητήθηκε μεταξύ τους, ωστόσο είναι προφανές πως ο προβληματισμός για τον Ολυμπιακό καλά κρατεί από την πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ.

Μόνο που οι δύο άνδρες είχαν μιλήσει και πριν τους δύο αγώνες εναντίον του ΠΑΟΚ για το θεσμό του Κυπέλλου. Δηλαδή τουλάχιστον δύο συζητήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα. Είναι σαφές πως στον οργανισμό του Ολυμπιακού αναζητούν το τι δεν έχει πάει καλά στην ομάδα και επίσης ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε μία φάση που άπαντες αξιολογούνται και κρίνονται. Όπως επίσης παραμένει εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο για κομβικές αλλαγές και εντός της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα