Άρης: Επιστρέφει ο Μοχανάντ Άλι

Άρης: Επιστρέφει ο Μοχανάντ Άλι

Newsroom
Άρης: Επιστρέφει ο Μοχανάντ Άλι

bet365

Ο Μοχανάντ Άλι ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας και επιστρέφει στις προπονήσεις του Άρη δίχως αυτό να «κλειδώνει» την ενεργοποίησή του.

Ο Μοχανάντ Άλι υπέστη ρήξη χιαστού στην εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης το περασμένο φθινόπωρο. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να ακολουθήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας το οποίο και ολοκλήρωσε με επιτυχία. Πλέον είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις του Άρη όπου φυσικά θα χρειαστεί πρώτα ένα εύλογο χρονικό διάστημα προσαρμογής στις ομαδικές συνθήκες προπόνησης.

Ο Ιρακινός επιθετικός αναμενόταν χθες (1/5) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και φυσικά θα αξιολογηθεί από τον Χερμάν Μπούργος αν και μοιάζει απίθανο να είναι σε θέση να μπει σε έντονους αγωνιστικούς ρυθμούς και κυρίως να προλάβει αγώνα των Playoffs δεδομένης της πολύμηνης απουσίας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα