Τερζής: «Αυστηρή η αποβολή του Καμαρά»

Τερζής: «Αυστηρή η αποβολή του Καμαρά»

Newsroom
Τερζής: «Αυστηρή η αποβολή του Καμαρά»

bet365

Ο Τόλης Τερζής υποστήριξε ότι η ομάδα του είχε αντίδραση μετά την αυστηρή (όπως την χαρακτήρισε) αποβολή του Αμπουμπακάρ Καμαρά αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την καλή εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου.

Λόγω της τιμωρίας του Χερμάν Μπούργος, ο Τόλης Τερζής ήταν ο πρώτος προπονητής του Άρη στον αγώνα της Λεωφόρου και μιλώντας στην Cosmote TV μετά την ήττα της ομάδας του είπε ότι… «δεν ξεκινήσαμε καλά και τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα για μας μετά την αυστηρή, κατά την άποψή μου, αποβολή του Καμαρά. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά, είδαμε τις αδυναμίες μας και στο δεύτερο ημίχρονο δίχως να δεχθούμε ιδιαίτερη πίεση προσπαθήσαμε να βρούμε την ισοφάριση. Κάναμε αυτά που θέλαμε αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Αναφερόμενος στη συνέχεια είπε μεταξύ άλλων ότι… «δυστυχώς δεν πήραμε κάτι από αυτό το παιχνίδι αλλά έχουμε άλλα τέσσερα μπροστά μας. Θα δούμε τις απώλειές μας και θα προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα