ΠΑΟΚ: Οι έξι απόντες ενόψει ΑΕΚ και ο αμφίβολος Μιτρίτσα

ΠΑΟΚ: Οι έξι απόντες ενόψει ΑΕΚ και ο αμφίβολος Μιτρίτσα

Newsroom
ΠΑΟΚ: Οι έξι απόντες ενόψει ΑΕΚ και ο αμφίβολος Μιτρίτσα

bet365

Καντουρί, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο και Ζαμπά είναι νοκ άουτ για τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή (1/5, 21.00), ενώ αμφίβολος είναι ο Μιτρίτσα.

Για την 6η αγωνιστική των play offs της Super League Interwetten, ο ΠΑΟΚ αναμετράται την Κυριακή (1/5, 21.00, NS PRIME) με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα ακολούθησε μέρος της προπόνησης, έκανε και ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χάρης Τσιγγάρας δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ οι Βιεϊρίνια, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Λέο Ζαμπά έκαναν θεραπείες. Υπενθυμίζεται ότι νοκ άουτ είναι εδώ και καιρό ο Μιχαηίδης. Αποστολή δεν ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα