Μοχαμαντί: «Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή και πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη»

Μοχαμαντί: «Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή και πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη»

Newsroom
Μοχαμαντί: «Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή και πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη»

bet365

Ο Ιρανός μπακ της ΑΕΚ τόνισε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη μάχη που δίνουν οι κιτρινόμαυροι για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Μιλάντ Μοχαμαντί:

Για το πώς κύλησε η προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ:

«Ολο αυτό το χρονικό διάστημα κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι της Κυριακής».

Πόσο σημαντική ήταν η νίκη στα Γιάννενα:

«Με τη νίκη αυτή είμαστε πολύ καλύτερα, αλλά τα πράγματα, επειδή είμαστε σε δύσκολη κατάσταση σκεφτόμαστε γενικά μόνο τη νίκη. Αυτό σκεφτόμασταν στα Γιάννενα, αυτό σκεφτόμαστε και για το ματς της Κυριακής. Το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στη νίκη».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Γνωρίζουμε την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είδαμε και το ματς που έδωσε με τον Ολυμπιακό. Είναι μία συμπαγής ομάδα, με πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί είμαστε σε μία δύσκολη στιγμή και πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τον τραυματισμό και την απουσία του Αραούχο, αλλά και την τοποθέτησή του ότι έχει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του:

«Είναι κρίμα αυτό που συνέβη με τον Σέρχιο. Ο Καρίμ έχει ένα θέμα με την όρασή του. Εχουμε όμως εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Εχουμε πολύ καλούς παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα