Δυάδα για... ταμείο από την G-Betting

G-Betting G-Betting
Δυάδα για... ταμείο από την G-Betting
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά ματς της Super League Ιnterwetten.

Μετά από το διάλειμμα μίας εβδομάδας, η αγωνιστική δράση επιστρέφει στην Super League Ιnterwetten με την αυλαία του προγράμματος να ανοίγει σήμερα και να χωρίζεται σε τρία μέρη, καθώς μετά τα δύο σημερινά παιχνίδια, για αύριο είναι να διεξαχθούν άλλα τρία, ενώ υπάρχουν και δύο την Δευτέρα.

Η αυλαία λοιπόν ανοίγει στις 17:30 στο Ηράκλειο, εκεί που ο Παναιτωλικός, ο οποίος προέρχεται από την λευκή... ισοπαλία με τον Αστέρα, φιλοξενείται από τον ΟΦΗ, ο οποίος πριν την διακοπή είχε μείνει στο 1-1 με τον Ατρόμητο. Οι Αγρινιώτες ταξίδεψαν με πολλές απουσίες στην Κρήτη, καθώς έμειναν εκτός οι Ντίας, Μαλής, Τσιγγάρας, Χουχούμης, Λιάβας και Βργκοτς, ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν τους Τοράλ, Κοροβέση, Ντε Γκουζμάν και Ντουρμισάι. Αντιθέτως επιστρέφει ο Φελίπε.

ΟΦΗ

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη του ΟΦΗ στο 2.15

Την σκυτάλη στις 20:30 παίρνει η αναμέτρηση του Βόλου, όπου η τοπική ομάδα που στο προηγούμενο παιχνίδι της αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Απόλλων Σμύρνης, αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο που είχε το ίδιο αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι έχουν το μυαλό τους στη νέα σεζόν, όμως μαρτυρούν οι αποδεσμεύσεις που έχουν γίνει πριν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, με τους Περιστεριώτες να θέλουν διώξουν και τον παραμικρό κίνδυνο για να μπουν σε... περιπέτειες.

Βόλος

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε να μπουν κάτω από 2.5 γκολ στο 1.73

Οι επιλογές της G-Betting

  • ΟΦΗ-Παναιτωλικός

Νίκη του ΟΦΗ στο 2.15

  • Βόλος-Ατρόμητος

Under στο 1.73

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting