Μήτογλου: «Δεν την περίμενα έτσι σε προσωπικό επίπεδο την πρώτη χρονιά στην ΑΕΚ»

Μήτογλου: «Δεν την περίμενα έτσι σε προσωπικό επίπεδο την πρώτη χρονιά στην ΑΕΚ»

Newsroom
Μήτογλου: «Δεν την περίμενα έτσι σε προσωπικό επίπεδο την πρώτη χρονιά στην ΑΕΚ»

bet365

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στη γεμάτη πρώτη του σεζόν με τους κιτρινόμαυρους, ενώ μίλησε και για την πορεία της χρονιάς για την ομάδα.

Ο Σίμος Μήτογλου το περσινό καλοκαίρι έκανε το άλμα στην καριέρα του υπογράφοντας από τον Βόλο στην ΑΕΚ. Στην πρώτη του σεζόν με την Ένωση μετράει ήδη 21 συμμετοχές και μιλώντας στη NOVA ο 22χρονος στόπερ των κιτρινόμαυρων τονίζει πως δεν περίμενε να είναι τόσο γεμάτη η πρώτη του χρονιά.

«Να πω την αλήθεια δεν την περίμενα έτσι σε προσωπικό επίπεδο. Αλλά πάντα πίστευα στον εαυτό μου, πάντα περίμενα την ευκαιρία. Από εκεί και έπειτα βρισκόμουν στις επιλογές των προπονητών και έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου», υποστήριξε ο Μήτογλου.

Όσον αφορά το πρόσημο που βάζει στη σεζόν της ΑΕΚ συνολικά; «Δεν μπορώ να το κρίνω αυτό, αν είναι θετικό το πρόσημο. Αν η ομάδα ήταν ήδη στην Ευρώπη θα ήμουν και εγώ μέρος αυτής της επιτυχίας. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και ότι καλύτερο για την ομάδα», σχολίασε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα