Σιμάνσκι: «Όνειρό μου να παίξω στο Μουντιάλ με την Πολωνία»

Newsroom
Σιμάνσκι: «Όνειρό μου να παίξω στο Μουντιάλ με την Πολωνία»

bet365

Ο Πολωνός μέσος της ΑΕΚ έχει ως στόχο να βρίσκεται μέσα στις τελικές κλήσεις της Εθνικής του ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι από την πρώτη στιγμή που πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ τον Γενάρη του 2020 είχε ως στόχο να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Το έκανε κάποιες φορές, σκοράροντας και ένα σημαντικό γκολ εναντίον της Αγγλίας, ενώ πλέον έχει μπροστά του την πρόκληση της συμμετοχής στο Μουντιάλ.

Ο Σιμάνσκι μιλώντας στη NOVA ανέφερε για τη μεγάλη του επιθυμία να κληθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Μουντιάλ: «Αυτό είναι το όνειρό μου. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Στη ζωή είναι όλα πιθανά να συμβούν».

Όσον αφορά την κλήρωση της Πολωνίας στον όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολος ο όμιλός μας. Βρισκόμαστε μαζί με το Μεξικό, την Αργεντινή και τη Σαουδική Αραβία, όμως όλα είναι πιθανά να συμβούν. Είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή να βρεθεί στο Μουντιάλ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα