Ολυμπιακός: Τι καλείται να αλλάξει για τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός: Τι καλείται να αλλάξει για τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός: Τι καλείται να αλλάξει για τη νέα σεζόν

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του έναν σημαντικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ωστόσο η συζήτηση για αυτά που πρέπει να αλλάξει για του χρόνου καλά κρατεί.

Σε μία χρονιά που αρκετές μεταγραφές δεν του βγήκαν του Ολυμπιακού τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τους Πρωταθλητές Ελλάδας από αγωνιστικής πλευράς. Εάν δει κανείς τις καλοκαιρινές μεταγραφές αυτές που βασικά βγήκαν ήταν του σταθερότατου γκολκίπερ Τόμας Βατσλίκ, του νεαρού Αγκιμπού όσο άντεξε και τα κατάφερε για περίπου ένα εξάμηνο (και ενώ προοριζόταν για τη β' ομάδα) και έως ένα σημείο του Γκάρι Ροντρίγκες.

Όχι δηλαδή τη βοήθεια που θα περίμενε από το ρόστερ του και τις νέες προσθήκες. Έχει την αξία του λοιπόν να δούμε το τι καλείται και πρέπει να αλλάξει για τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός...

Κέντρο άμυνας

Εάν δούμε τη φετινή διαχείριση σε αυτή τη φάση οι στόπερ που υπολογίζονται περισσότερο είναι οι Σισέ, Σωκράτης και Μανωλάς. Εάν φύγει ο Σισέ με πώληση ο Ολυμπιακός θέλει σίγουρα έναν βασικό στόπερ ωστόσο μπορεί να χρειαστεί έναν ακόμα σέντερ μπακ ακόμα και να μην συμβεί αυτό.

ΛΑΛΑ

Άκρα άμυνας

Η εικόνα των Λαλά και Ρέαμπτσιουκ δείχνει πως θα χρειαστεί αλλαγές και στα δύο άκρα της άμυνας ο Ολυμπιακός. Πολύ πιθανώς να χρειαστεί δύο νέους βασικούς ακραίους μπακ και ίσως και ακόμα δύο παίκτες ως back up.

Κέντρο

Δεδομένα ο Εμβιλά θέλει ένα έξτρα στήριγμα (ένα δεύτερο εξάρι) και αναμφίβολα ο Ολυμπιακός θέλει έναν ακόμα δημιουργικό χαφ. Ένα οκτάρι ή οκταροδεκάρι και αυτό ανεξάρτητα με το εάν θα πουληθεί ή όχι ο κάκιστος φέτος Μαντί Καμαρά. Θέλει δηλαδή έναν συμπληρωματικό αμυντικό χαφ και έναν δημιουργικό μέσο για βασικό.

Άκρα επίθεσης

Και εδώ ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο παίκτες. Δύο εξτρέμ για τις πλευρές του που να αποκτηθούν με την προοπτική να είναι βασικοί για τη νέα περίοδο. Και προφανώς δεν ήταν μόνο ο Ονιεκούρου που δεν ήταν θετικός φέτος στα... φτερά.

ΧΕΝΡΙ

Επίθεση

Ο Τικίνιο έχει συμβόλαιο, ο Ελ Αραμπί παραμένει μετέωρος ωστόσο ασχέτως με τους δύο αυτούς φορ οι Ερυθρόλευκοι θέλουν έναν στράικερ για τη νέα χρονιά. Έναν παίκτη που να κλείσει και να έχει τέτοιο background που να μπορεί να παίξει ακόμα και βασικός. Γενικά ο Ολυμπιακός για τη νέα σεζόν θα χρειαστεί έναν συνδυασμό. Και παίκτες - προσωπικότητες αλλά και νέο ταλέντο. Παίκτες με προοπτική.

Το νταμπλ και το πόσο θα επηρεάσει τον κόουτς Μαρτίνς

Αφήσαμε για το τέλος τη σχετική συζήτηση που υπάρχει για τον κόουτς Μαρτίνς. Έχουμε επισημάνει ξανά πως εάν ο Ολυμπιακός πάρει νταμπλ φέτος αυτό θα μετρήσει θετικά στην αξιολόγησή του. Στα υπέρ του Πορτογάλου τεχνικού. Εάν όχι τότε θα επηρεαστεί. Το θέμα εδώ είναι πως όποιες αποφάσεις πάρει ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τις πάρει άμεσα και ακόμα και στα τέλη Μαϊου έτσι ώστε ο προγραμματισμός του να... τρέξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.