Ολυμπιακός: Ο Λαλά πήρε βαθμολογία κάτω του μετρίου στην Τούμπα και κινδυνεύει για τη νέα χρονιά (vid)

Ολυμπιακός: Ο Λαλά πήρε βαθμολογία κάτω του μετρίου στην Τούμπα και κινδυνεύει για τη νέα χρονιά (vid)

bet365

Ο Γάλλος ακραίος μπακ του Ολυμπιακού έχασε και άλλους πόντους ενόψει της νέας χρονιάς με βάση την εικόνα του στον αγώνα της Τούμπας.

Ο Κένι Λαλά παρά το γεγονός ότι προήλθε από ένα προηγμένο πρωτάθλημα, το γαλλικό, δεν έχει καταφέρει - δυστυχώς και για εκείνον αλλά και για τον Ολυμπιακό που τον επέλεξε - να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων των Πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Γάλλος δεξιός μπακ και στον αγώνα της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ανταποκριθεί σε μεγάλο μέρος του αγώνα ούτε σε τακτικό και το αμυντικό σκέλος αλλά ούτε και δημιουργικά / επιθετικά.

Ένα μεγάλο θέμα για τον Λαλά είναι πως δείχνει στον αντίπαλο ότι είναι να αποτελεί την αδύναμη πλευρά των Πειραιωτών και έτσι τον... σημαδεύουν. Στο 32' η φάση με το χαμέντο τετ α τετ του Ζίβκοβιτς βγήκε από την πλευρά του όπου έχασε τον Ζαμπά. Υπήρχαν και άλλες τέτοιες κακές στιγμές του μέσα στο παιχνίδι όπως στο 58' που έκανε το φάουλ στον Ζαμπά σε επικίνδυνο σημείο (οριακά έξω από την περιοχή και ενώ δέχθηκε κίτρινη).

Αλλά και επιθετικά ακόμα. Όπως για παράδειγμα στο 42' βρέθηκε σε πολύ καλή θέση για να... γεμίσει τη μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ αλλά έκανε μία κακή επιλογή στη μπαλιά του. Γενικά δεν συνέβαλε με την απόδοσή του και επειδή συνολικά με τις εμφανίσεις του ούτε σιγουρά εμπνέει ούτε προοπτική σίγουρα αυτό δημιουργεί κίνδυνο για το μέλλον του στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Εάν υπήρχε βαθμολογία ο βαθμός του θα ήταν κάτω του μετρίου στην Τούμπα.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι έχει καθιερωθεί ως βασικός ακραίος αμυντικός στη δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού. Ας μην ξεχνάμε την κομβική του ευθύνη στη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Λεωφόρου αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Σε αυτή τη φάση ο Λαλά θα έπρεπε να είχε προσαρμοστεί πιο καλά. Βέβαια όταν ένας παίκτης δεν πηγαίνει τόσο καλά ενδέχεται να αποκτά και ζητήματα έλλειψης αυτοπεποίθησης. Ο 30χρονος Λαλά φέτος έχει 2 ασίστ σε 36 αγώνες. Συνολικά έχει 2 ασίστ σε 47 αγώνες στον Ολυμπιακό. Προφανώς και ο φετινός Λαλά δεν είναι το μόνο αγωνιστικό πρόβλημα του Ολυμπιακού (ούτε ο Ρέαμπτσιουκ πείθει τόσο αγωνιστικά ως βασικός αριστερός μπακ). Ωστόσο από τα άκρα τους σε άμυνα και επίθεση οι Πειραιώτες περίμεναν αρκετά περισσότερα.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα