Άρης: Με τoν Μπούργος στην κερκίδα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Άρης: Με τoν Μπούργος στην κερκίδα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Newsroom
Άρης: Με τoν Μπούργος στην κερκίδα απέναντι στον Παναθηναϊκό

bet365

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Interwetten Superleague απήλλαξε τον Χερμάν Μπούργος από το σύνολο των πειθαρχικών παραβάσεων αλλά λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντίνος προπονητής του Άρη αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με απευθείας κόκκινη κάρτα έπειτα από τον διαξιφισμό του με τον άμεσο συνεργάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι, στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι. Γι’ αυτόν τον λόγο κλήθηκε σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Interwetten Superleague το οποίο τελικώς τον απήλλαξε από το σύνολο των παραβάσεων που του καταλογίστηκαν, επιβάλλοντας στην ΠΑΕ Άρης συνολική χρηματική ποινή των 13.500 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Χερμάν Μπούργος δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας του στον εκτός έδρας αγώνα (1/5) με τον Παναθηναϊκό καθώς εκεί θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω της αποβολής του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα