Η Θύρα 7 στον Ρέντη προς την ομάδα: «Δεν μπορεί να μην νικάτε ομαδούλες με το 1/4 του μπάτζετ μας»

Η Θύρα 7 στον Ρέντη προς την ομάδα: «Δεν μπορεί να μην νικάτε ομαδούλες με το 1/4 του μπάτζετ μας»

bet365

Αντιπροσωπεία της Θύρας 7 βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη για να μιλήσει σε παίκτες και προπονητή μετά την ήττα στη Λεωφόρο!

Η ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού. Οι οποίοι μετέβησαν στον Ρέντη το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας για να εκφράσουν τα παράπονά τους προς το τεχνικό επιτελείο, τον ίδιο τον Μαρτίνς και τους παίκτες.

Ειδικότερα μεταφέρθηκε από τη μεριά των οπαδών πως «είμαστε δυσαρεστημένοι με αυτό που βλέπουμε και ήρθαμε για να ξεκαθαρίσουμε τη στάση μας. Εμείς σαν Θύρα 7 και εκφράζουμε όλο τον κόσμο, θέλουμε από εσάς φωτιά στα μάτια και να παίζετε σαν παίκτες αυτης της ομάδας.

Εδώ είναι Ολυμπιακός. Δεν μπορεί να μη νικάτε ομαδούλες που έχουν το 1/4 του μπάτζετ μας. Και ακόμα και όταν δεν νικάτε θα ματώνετε αυτή τη φανέλα που για εμάς είναι η ζωή μας και θα είναι πάντα. Θέλουμε το Κύπελλο και νίκες απο εδω και εμπρός για να κλείσουμε τη χρονιά αγαπημένοι και όλοι μαζί σαν οικογένεια.

Δεν μπορεί εμείς και κάποιοι στην ομάδα να μην κοιμούνται και κάποιοι άλλοι να είναι χαλαροί. Δεν το δεχόμαστε πια αυτό και το ξεκαθαρίζουμε. Θα γυαλίζει το μάτι σας απο εδώ και εμπρός και θα τα δίνετε όλα. Πάντα σας στηρίζαμε, τώρα πρέπει να δείξετε ότι είχαμε δίκιο. Κάντε χαρούμενους εμάς και τους φιλάθλους μας ξεκινώντας απο την Πέμπτη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα