Ντουκουρέ: «Νομίζω ότι το στείλαμε το μήνυμα για την 3η θέση»

Ντουκουρέ: «Νομίζω ότι το στείλαμε το μήνυμα για την 3η θέση»

Newsroom
Ντουκουρέ: «Νομίζω ότι το στείλαμε το μήνυμα για την 3η θέση»

bet365

Από αναγκαστική επιλογή στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Σέικ Ντουκουρέ έγινε πρωταγωνιστής του ντέρμπι καθώς το δικό του γκολ χάρισε στον Άρη τη νίκη και φυσικά διατήρησε το προβάδισμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Μέχρι την προπόνηση της περασμένης Πέμπτης (14/4) ο Σέικ Ντουκουρέ δεν ήταν στο πλάνο του Χερμάν Μπούργος για το αρχικό σχήμα καθώς προβλεπόταν απλά να λειτουργήσει υποστηρικτικά στη διάρκεια του ντέρμπι. Ο τραυματισμός του Λούκας Σάσα «αναβάθμισε» τον ρόλο του και φυσικά του έδωσε μια θέση στην 11αδα για να καλύψει το κενό του συμπαίκτη του. Κι αυτός έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη. «Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά μου είναι να κάνω δουλειά στη μεσαία γραμμή και όχι να σκοράρω αλλά είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ το οποίο έκρινε το παιχνίδι», είπε ο ίδιος στα κανάλια Novasports και αναφέρθηκε στην κυριαρχία της ομάδας του.

«Νομίζω ότι είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε αυτή τη νίκη ούτως ώστε να μεγαλώσουμε τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Συν τοις άλλοις, ήταν ένα ντέρμπι, ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για όλους. Αυτά τα παιχνίδια απαιτούν καλή πνευματική και αγωνιστική διαχείριση και νομίζω ότι το κάναμε. Θα έπρεπε όμως να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ βάσει των ευκαιριών που δημιουργήσαμε».

Ο Σέικ Ντουκουρέ εκτίμησε επίσης ότι… «νομίζω ότι έχουμε δώσει το μήνυμα για την 3η θέση με τις διαδοχικές νίκες που έχουμε πετύχει. Ειδικά με τη σημερινή νίκη. Ξέραμε ότι ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για τον κόσμο αλλά και τον Άλκη τον οποίον έχουμε πάντα στο μυαλό μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα