«Ο Ντι Φραντσέσκο είναι το φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ»

«Ο Ντι Φραντσέσκο είναι το φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ»

Newsroom
«Ο Ντι Φραντσέσκο είναι το φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ»

bet365

Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο είναι το φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Οράζιο Ακομόντο.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας σεζόν και το όνομα του 52χρονου Ιταλού τεχνικού, είναι σημειωμένο στο μπλοκάκι των «κιτρινόμαυρων», χωρίς ωστόσο να αποτελεί προτεραιότητα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Οράζιο Ακομόντο, ο Ντι Φραντσέσκο αποτελεί την πρώτη επιλογή της ΑΕΚ για τον πάγκο της, παρά το γεγονός ότι επισήμως η ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

«Ο πρώην προπονητής της Ρόμα είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί της διοίκησης της ΑΕΚ. Υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς του τεχνικού, ο οποίος όμως επιθυμεί να αφιερώσει χρόνο για να αποφασίσει για το μέλλον του με ηρεμία ύστερα από τις τελευταίες του αρνητικές εμπειρίες», αναφέρει στην ανάρτησή του στο twitter.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα