Ολυμπιακός: Με Ροντρίγκες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Με Ροντρίγκες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Με Ροντρίγκες κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Από 23 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται οι Ροντρίγκες και Μπουχαλάκης, όχι και οι Κούντε, Ονιεκούρου, Λόπες και Μπα, απαρτίζεται η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός αναμετράται το βράδυ της Κυριακής (17/4, 21.30, CS1HD) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play offs της Super League Interwetten.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες επέστρεψε στην αποστολή μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Μπουχαλάκης, ο οποίος είχε γίνει αλλαγή στο φιλικό κόντρα στη Σαχτάρ.

Ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους Ουσεϊνού Μπα, Κούντε, Λόπες και Ονιεκούρου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα