Λαμία: Εκτός οι Ρόμανιτς, Αραμπούλι και Αντέτζο για το ματς με τον Ιωνικό

Newsroom
Λαμία: Εκτός οι Ρόμανιτς, Αραμπούλι και Αντέτζο για το ματς με τον Ιωνικό

bet365

Απουσίες για τη Λαμία ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τον Ιωνικό καθώς εκτός από τον Αραμπούλι δεν υπολογίζονται επίσης οι Ρόμανιτς και Αντέτζο.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει η Λαμία την Κυριακή (17/4 - 17:15) για τη μάχη της παραμονής υποδεχόμενη τον Ιωνικό. Ο Τζανλούκα Φέστα έχει απουσίες καθώς ο Αραμπούλι παραμένει εκτός, ενώ δεν είναι διαθέσιμοι τόσο ο Αντέτζο όσο και ο Ρόμανιτς. Εκτός παραμένουν και οι Μαρτίνεθ, Σκόνδρας και Τσούκαλος.

Αντίθετα στη διάθεση του Φέστα σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση απέναντι στον Βόλο επανέρχονται οι Ελευθεριάδης, Μαζουλουξής και Μπανγκουρά.

Στην αποστολή της Λαμίας είναι οι Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Βέλλιος, Μανουσάκης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα