Ολυμπιακός: Τα φαβορί της 11άδας με Παναθηναϊκό και η επιμονή στη δοκιμή με Παπέ Σισέ ως αριστερό μπακ

Ολυμπιακός: Τα φαβορί της 11άδας με Παναθηναϊκό και η επιμονή στη δοκιμή με Παπέ Σισέ ως αριστερό μπακ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δοκιμές του είχε σε πολλές περιπτώσεις τον Παπέ Σισέ ως αριστερό μπακ ενώ ο Ελ Αραμπί αποκτά οριακό προβάδισμα έναντι του Τικίνιο.

Εν αναμονή (και) των τελικών (πιθανότατα διότι μπορεί και την Κυριακή να υπάρξει σχετικός προβληματισμός) δοκιμών / αποφάσεων του Μαρτίνς έχει αρχίσει να διαγράφεται μία κάπως πιο ξεκάθαρη εικόνα για την 11άδα του Ολυμπιακού σχετικά με το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρτίνς επέμενε να δοκιμάζει τον Παπέ Σισέ ως αριστερό μπακ ωστόσο παραμένει ανοιχτό το να ξεκινήσει εκεί ο Ρέαμπτσιουκ.

Από εκεί και πέρα ο Βατσλίκ θα είναι βασικός γκολκίπερ και η άμυνα θα είναι με Λαλά, Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Παπέ Σισέ ή Ρέαμπτσιουκ (η τετράδα στα μετόπισθεν στις δοκιμές του Ίβηρα παρέμεινε σε πρώτο πλάνο σε σχέση με την εκδοχή της τριάδας στην άμυνα). Εάν ο Σισέ βέβαια χριστεί βασικός στόπερ θα τεθεί εκτός του αρχικού σχήματος ο Μανωλάς.

Κέντρο με Εμβιλά και Μαντί Καμαρά και μπροστά τους τον Καρβάλιο. Άκρα με Α. Καμαρά και Μασούρα (με υποψήφιο για τα... φτερά και τον Γκάρι Ροντρίγκες) και τον Ελ Αραμπί να δείχνει πως έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι του Τικίνιο. Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί στο κέντρο ο Αγκιμπού Καμαρά και όχι να είναι στα άκρα, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τον Καρβάλιο. Αουτσάιντερ για βασικός είναι ο Μπουχαλάκης ενώ στους εκλεκτούς για τη Λεωφόρο είναι και ο Φορτούνης βέβαια ως μία έξτρα λύση, όπως και ο Βαλμπουενά και ενώ ο Κανέ προτιμήθηκε από τον Κούντε.

Στην αποστολή ως γνωστόν έχουν μπει οι εξής 23 παίκτες: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα