Ολυμπιακός: Ο Παπέ Σισέ και ο... Παλάσιος κρίνουν την 11άδα του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ο Παπέ Σισέ και ο... Παλάσιος κρίνουν την 11άδα του Μαρτίνς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μέσα από τις δοκιμές του εξακολουθεί να δείχνει τετράδα άμυνας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τι κρίνει το αρχικό σχήμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δοκιμές που κάνει βάζει τετράδα και όχι τριάδα στα μετόπισθεν. Επίσης έχει προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δοκιμάσει τον Παπέ Σισέ αριστερό μπακ και τον Βρουσάι δεξιά (και δεν το έκανε μόνο σε μία προπόνηση).

Ένας βασικός ρυμθιστής της 11άδας του Μαρτίνς θα είναι ο Σισέ. Ένας δεύτερος θα είναι ο... Παλάσιος! Ο παίκτης του Παναθηναϊκού παίζει ως επί το πλείστον δεξιά και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να τον κλείσει. Άρα αυτά τα δύο στοιχεία θα παίξουν ρόλο στις τελικές αποφάσεις του Πέδρο Μαρτίνς για την 11άδα του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τόμας Βατσλίκ είναι ένας από τους σίγουρους της 11άδας. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μοιάζει ο μόνος τόσο σίγουρος για βασικός για την άμυνα και τη θέση του στόπερ και μάλιστα μην έχοντας χάσει φέτος κανένα ντέρμπι. Για το κέντρο δεδομένα ο Εμβιλά και από εκεί και πέρα σημαντικές / αυξημένες πιθανότητες έχουν οι Μ. Καμαρά και Καρβάλιο, όπως και ο Α. Καμαρά για τα άκρα. Δεδομένος για βασικός θα πρέπει να θεωρείται και ο Μασούρας ενώ ο Τικίνιο είναι ένα κλικ πιο πάνω από τον Ελ Αραμπί (χωρίς να σημαίνει αυτό πως ο Ελ Αραμπί δεν έχει τις αισθητές πιθανότητές του για βασικός).

Σε σχέση με το κέντρο της άμυνας υπάρχει δοκιμή με Μανωλά και Σωκράτη ενώ για αριστερά και δεξιά στην άμυνα ο Μαρτίνς έχει δοκιμάσει και Βρουσάι με Σισέ. Επίσης από τη στιγμή που ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ΟΚ δεν πρέπει να αποκλειστεί τελείως η πιθανότητα να είναι βασικός.

Ερωτηματικά υπάρχουν κυρίως για τρεις θέσεις στην άμυνα (δεξί και αριστερό μπακ ιδίως) και ενδεχομένως για μία θέση στον άξονα και για μία θέση στα εξτρέμ. Παράλληλα εξακολουθεί να προκύπτει ότι η τετράδα στην άμυνα συνεχίζει να είναι σε πρώτο πλάνο σε σχέση με έναν σχηματισμό με τρεις στα μετόπισθεν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα