Ολυμπιακός: H front line επί Μαρτίνς του έδωσε λύσεις στα ντέρμπι εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: H front line επί Μαρτίνς του έδωσε λύσεις στα ντέρμπι εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοράρει φέτος σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως επί Πέδρο Μαρτίνς οι φορ του έχουν... κλειδώσει υπέρ του εκτός έδρας ματς του.

Αυτό που μας έχει δείξει το πρόσφατο παρελθόν και προφανώς επί Μαρτίνς, είναι πως οι φορ της ομάδας του Ολυμπιακού είναι εκείνοι που έχουν.... καθαρίσει αγώνες στην έδρα του Παναθηναϊκού είτε στο ΟΑΚΑ και είτε στη Λεωφόρο. Ακόμα και στο 0-3 στα χαρτιά για τον Ολυμπιακό το 2019 ο Γκερέρο είχε ανοίξει το σκορ για το 0-1 στον αγώνα που διεκόπη. Την επόμενη σεζόν, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 για την κανονική διάρκεια και πάλι ο Ισπανός φορ (Γκερέρο), ήταν αυτός που σκόραρε. Το 2021, οπότε οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 2-1 εκτός έδρας στην κανονική διάρκεια, το γκολ τους το έβαλε ο Ελ Αραμπί.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΝΕΟ 3

Πέρυσι, δηλαδή το 2020-2021 με το ευρύ σκορ (1-4) στην έδρα τους «αιωνίου» αντιπάλου τους οι «Ερυθρόλευκοι» είχαν τον Ελ Αραμπί που είχε σκοράρει δύο φορές ενώ είχε... σερβίρει το γκολ του Μασούρα στο 0-1. Εξάλλου, μια ασίστ είχε στο ματς αυτό και ο έτερος - τότε - σέντερ φορ, Αχμέντ Χασάν. Δηλαδή σε τρεις αγώνες εκτός έδρας η front line του Ολυμπιακού του έχει δώσει λύσεις.

Κοιτάζοντας δηλαδή αυτά τα ντέρμπι ο Ελ Αραμπί έχει σκοράρει σε δύο διαφορετικές αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας (και έχει δώσει ασίστ). Ο Γκερέρο επίσης έχει βρει δίχτυα σε δύο ματς (μόνο που το ένα διεκόπη) και ο Χασάν έχει δώσει ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα