Άρης: Πρόβλημα με Σάσα

Άρης: Πρόβλημα με Σάσα

Newsroom
Άρης: Πρόβλημα με Σάσα

bet365

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Άρη, καθώς ο Λούκας Σάσα τίθεται εκτός του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (17/04, 19:30), λόγω ενός μυϊκού προβλήματος.

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Άρη, ενόψει του εντός έδρα αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Οι «κίτρινοι» θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση το Σάββατο (16/04) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου κι έπειτα ο Χερμάν Μπούργος θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τους «ασπρόμαυρους».

Την Παρασκευή (15/04) το πρόγραμμα για τους παίκτες του Άρη περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, στατικές φάσεις και παιχνίδια σε μικρούς χώρους).

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Άρης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με του ΠΑΟΚ, με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Λούκας Σάσα ακολούθησε θεραπεία σήμερα (15/04), λόγω ενός μυϊκού προβλήματος και δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το κυριακάτικο παιχνίδι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα