Παναθηναϊκός: Συνεχίζει δίχως προβλήματα για το ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει δίχως προβλήματα για το ντέρμπι

Newsroom
Παναθηναϊκός: Συνεχίζει δίχως προβλήματα για το ντέρμπι

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δουλεύει κανονικά και με... μεγάλη χαρά αυτές τις μέρες στο Κορωπί, αφού δεν προκύπτουν προβλήματα στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι», από τη στιγμή που έχουν δει πλέον και τον Βιγιαφάνιες, αλλά και τον Καρλίτος να συμμετέχουν στο φουλ πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας, σχεδιάζουν τα πλάνα τους για την σημαντικότατη αναμέτρηση της Κυριακής στη Λεωφόρο κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Φυσικά υπάρχει το θέμα της τιμωρίας του Χουάνκαρ, ωστόσο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι και αυτή τη στιγμή δουλεύει δίχως να τον απασχολούν αναποδιές.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λούντκβιστ, Βαγιαννίδης, Αγιούμπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα