Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση

Newsroom
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση
Το μεγάλο παιχνίδι που ξεχωρίζει αυτή την αγωνιστική των play offs είναι φυσικά αυτό που διεξάγεται στο «Απ. Νικολαΐδης». Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (17/04, 21:30) σε ένα ακόμη φετινό ντέρμπι των «αιωνίων».

Κάθε μία ομάδα έχει διαφορετικούς στόχους εν όψει της μεγάλης αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να εδραιωθεί στις θέσεις για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ ο Ολυμπιακός ψάχνει μία καλή εμφάνιση για πρώτη φορά φέτος στα play offs.

Βέβαια, το μεγαλύτερο κίνητρο και των δύο ομάδων είναι φυσικά το γόητρο. Αυτό και τίποτα λιγότερο. Και οι δύο θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη, σε ένα παιχνίδι σταθμό του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι στη «Λεωφόρο» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Διαβάστε όλη την ανάλυση του αγώνα εδώ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα