ΑΕΚ: Προτάθηκε Ντι Φραντσέσκο, δεν αποτελεί βασική επιλογή!

ΑΕΚ: Προτάθηκε Ντι Φραντσέσκο, δεν αποτελεί βασική επιλογή!

ΑΕΚ: Προτάθηκε Ντι Φραντσέσκο, δεν αποτελεί βασική επιλογή!

bet365

Το όνομα του άλλοτε προπονητή της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο προτάθηκε στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ωστόσο δεν αποτελεί βασική επιλογή για την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων».

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας σεζόν και το όνομα του 52χρονου Ιταλού τεχνικού, είναι σημειωμένο στο μπλοκάκι των «κιτρινόμαυρων», χωρίς ωστόσο να αποτελεί προτεραιότητα. Οι εκπρόσωποι του Ντι Φραντσέσκο να επισκέφθηκαν τη χώρα μας κι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης στα Σπάτα, αλλά και να επιθεωρήσουν το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, «OPAP Arena».

Ο 52χρονος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Λίρτους Λαντσιάνο, στη συνέχεια κάθισε στους πάγκους των Πεσκάρα, Λέτσε και Σασουόλο. Το έργο του στην τελευταία του έδωσε το εισιτήριο για να κάνει το βήμα παραπάνω και να αναλάβει τα ηνία της Ρόμα το 2017 όπου και παρέμεινε για δύο χρόνια, με απολογισμό 46 νίκες, 18 ισοπαλίες και 23 ήττες σε 87 αναμετρήσεις. Το 2019 καθοδήγησε την Σαμπντόρια κι έπειτα ακολούθησαν οι Κάλιαρι κι Ελλάς Βερόνα, έχοντας μάλιστα σημαντικές αποτυχίες και στις τρεις αυτές ομάδες. Από τον Σεπτέμβριο του 2021 κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην πλούσια καριέρα του.

Βέβαια, με τοποθέτησή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθάρισε «έχει εξετάσει και εξετάζει όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή επιλογή» και πως «δεν υπάρχει ακόμα η παραμικρή απόφαση, υπάρχει συγκεκριμένη λίστα επιλογών που εξετάζονται. Δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία διαδικασία ονοματολογίας μέχρι να υπάρξει κάτι σοβαρό και προχωρημένο προκειμένου να ενημερώσουμε υπεύθυνα. Ούτε εξυπηρετεί την ΑΕΚ σε αυτή τη φάση η διαδικασία άκρατης παράθεσης ονομάτων και υποψηφίων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα