Ολυμπιακός: Μεταγραφικό τσεκάρισμα και σε Ιταλία για μπακ και εξτρέμ

Ολυμπιακός: Μεταγραφικό τσεκάρισμα και σε Ιταλία για μπακ και εξτρέμ

Ολυμπιακός: Μεταγραφικό τσεκάρισμα και σε Ιταλία για μπακ και εξτρέμ

bet365

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τα καλά και σε αγορές όπως η ιταλική για τα άκρα της άμυνας και της επίθεσής του ενόψει της νέας σεζόν.

Σε αυτή τη χρονική περίοδο οι περισσότεροι ακραίοι μπακ αλλά και αρκετοί εξτρέμ του Ολυμπιακού είναι για τα καλά στον... αέρα.

Για την ακρίβεια σε επίπεδο ακραίων μπακ πλην του Ρέαμπτσιουκ ίσως και από πλευράς εξτρέμ εκτός από τους Μασούρα και Γκάρι Ροντρίγκες (ο Βαλμπουενά που είναι να μείνει θα κλείσει απλά την καριέρα του) κανένας άλλος παίκτης δεν είναι σίγουρος από το υπάρχον ρόστερ ενώ ορισμένοι δείχνουν ή και είναι για τα καλά... φευγάτοι (όπως οι Ανδρούτσος και Καρμπόβνικ και ενώ στην περίπτωση του Πολωνού έχουν δρομολογηθεί και οι τελικές εξελίξεις). Τελικές αποφάσεις βέβαια θα ληφθούν προσεχώς (και ενώ υπάρχουν ακόμα αρκετά ματς και για το πρωτάθλημα και φυσικά οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου) όμως η αίσθηση, οι εκτιμήσεις που υπάρχουν και γενικότερα το κλίμα προδιαθέτει για αλλαγές σε άκρα άμυνας και επίθεσης.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο στη γειτονική Ιταλία μεταδίδεται πως ο Ολυμπιακός ψάχνει και αυτή την αγορά για δεξί και αριστερό μπακ αλλά και δεξί και αριστερό εξτρέμ. Χαρακτηριστικά ο Ιταλός ρεπόρτερ, Ρούντι Γκαλέτι, μεταδίδει πως ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να κινηθεί για παίκτες και στα δύο άκρα της άμυνας και της επίθεσής του. Πληροφορία που δεν θα επιβεβαιωθεί σε αυτή τη φάση από τον σύλλογο αλλά δεν προκαλεί και έκπληξη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα