Ακραία μπακ στον Ολυμπιακό: Οι αδύναμοι κρίκοι και ποιοι θα έχουν δεύτερες ευκαιρίες

Ακραία μπακ στον Ολυμπιακό: Οι αδύναμοι κρίκοι και ποιοι θα έχουν δεύτερες ευκαιρίες

Ακραία μπακ στον Ολυμπιακό: Οι αδύναμοι κρίκοι και ποιοι θα έχουν δεύτερες ευκαιρίες

bet365

Η εικόνα των ακραίων μπακ φέτος στον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει ήδη μία σχετική διεργασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και κυρίως για τη δεξιά πλευρά.

Δεν γίνεται να αμφισβητηθεί όχι μόνο σε επίπεδο αριθμών αλλά και γενικότερα πως φέτος τα περισσότερα - εάν όχι όλα - ακραία μπακ στον Ολυμπιακό δεν... τράβηξαν και δεν προσέφεραν ανάλογα με τις προσδοκίες. Όπως έχει γίνει αγωνιστικά σαφές και έχετε ήδη διαβάσει ο Λαλά είναι ένας μπακ που ο Μαρτίνς προτιμάει λιγότερο σε σχέση με τον Ρέαμπτσιουκ. Αρκεί βέβαια αυτό για τον Μολδαβό για τη νέα χρονιά; Ίσως και όχι αλλά μένει να φανεί.

Αυτό που δεν γίνεται να αλλάξει είναι η αποχώρηση των Καρμπόβνικ και Ανδρούτσου. Ο Πολωνός επιβεβαιωμένα αποχωρεί ενώ ο Έλληνας μπακ πολύ δύσκολα θα μείνει. Και οι δύο το τελευταίο διάστημα ως γνωστόν είχαν πάει στη β' ομάδα. Από εκεί και πέρα ο Βρουσάι είναι ένα ερωτηματικό με την έννοια του τι θα δείξει στη συνέχεια ως δεξί μπακ.

Η δεξιά πλευρά λοιπόν στον Ολυμπιακό έχει δύο αποχωρήσεις (δύο αδύναμους κρίκους) και δύο ερωτηματικά, τον Λαλά και τον Βρουσάι. Η αριστερή όμως; Ο Ρέαμπτσιουκ είναι παίκτης τον οποίο στηρίζει ο Μαρτίνς όμως και αυτός δεν έχει κάνει ανάλογη σεζόν ενώ ο Κίτσος εφόσον υπολογίζεται και για του χρόνου είναι απλά ένα πολύ καλό πρότζεκτ.

Με άλλα λόγια ο Ολυμπιακός μπορεί να χρειαστεί να ψάχνει από 1-3 ακραία μπακ ανάλογα με τις συνθήκες αλλά και το πως θα τελειώσει / κλείσει η σεζόν. Εξάλλου οι πρόσφατες επαφές των Μοντέστο - Ντε Μπαρτόλο στο εξωτερικό και το TransferRoom με διάφορες ομάδες αλλά και το τσεκάρισμα σε ακραίους μπακ όπως ο 22χρονος αριστερός μπακ της Καμπούρ, Άλεξ Μπανγκουρά (για τον οποίο πάντως η πλευρά του παίκτη τονίζει πως αυτήν την περίοδο δεν έχει κρούση από τον Ολυμπιακό) δείχνει ένα γενικό... ψάξιμο και για αυτές τις θέσεις.

Σε επίπεδο δεύτερων ευκαιριών πάντως υπάρχουν οι περιπτώσεις των Βρουσάι και Κίτσου. Αυτοί είναι δύο μπακ που μπορούν να πάρουν και άλλες ευκαιρίες για του χρόνου. Προφανώς και υπάρχει ακόμα... δρόμος για το πως θα αρχίσει να διαμορφώνεται το ρόστερ της νέας σεζόν όμως τα πρώτα δεδομένα δείχνουν πιθανότητα αλλαγών και στα άκρα της άμυνας των Πειραιωτών.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα