Χουάνκαρ: «Όπως πάντα, κόντρα σε όλα... » (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Χουάνκαρ: «Όπως πάντα, κόντρα σε όλα... » (pic)

bet365

Ο Χουάνκαρ εξέφρασε το αίσθημα της αδικίας που αισθάνεται για την αποβολή του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΣ, μετά την τυχαία κίνηση με το χέρι στο πρόσωπο του Περέα που τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Ο Ισπανός φουλ μπακ του Παναθηναϊκού αναγκάζεται να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή λόγω της απόφασης του ρέφερι να τον αποβάλει για τη φάση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του «τριφυλλιού».

Ο Χουάνκαρ δεν είχε καμία πρόθεση να χτυπήσει τον Περέα, γυρνώντας το κορμί του το χέρι έκανε επαφή με το πρόσωπο του επιθετικού του ΠΑΣ που έπεσε στο έδαφος και κέρδισε το αριθμητικό πλεονέκτημα για την ομάδα του.

«Όπως πάντα κόντρα σε όλα...» έγραψε ο παίκτης των «πράσινων» στα social media καθιστώντας ξεκάθαρες τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Το μήνυμα του Χουάνκαρ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα