ΑΕΚ: Με Τζαβέλλα και Βράνιες δίδυμο στο κέντρο της άμυνας κόντρα στον Άρη

ΑΕΚ: Με Τζαβέλλα και Βράνιες δίδυμο στο κέντρο της άμυνας κόντρα στον Άρη

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με Τζαβέλλα και Βράνιες δίδυμο στο κέντρο της άμυνας κόντρα στον Άρη

bet365

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επαναφέρει τον Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη επιλέγοντας τον Βράνιες στο πλάι του.

Ένα ερωτηματικό που υπήρχε σχετικά με τα πλάνα του Οφρυδόπουλου για το παιχνίδι με τον Άρη είχε να κάνει με την επιλογή στο κέντρο της αμυντικής γραμμής. Ο Τζαβέλλας αναμενόταν να επιστρέψει και επιλέγεται από τον 48χρονο κόουτς της ΑΕΚ, ο οποίος αποφασίζει να τον πλαισιώσει με τον Βράνιες, αφήνοντας στον πάγκο τον Μήτογλου.

Στο τέρμα ξεκινάει φυσικά ο Στάνκοβιτς, Μοχαμαντί και Ρότα διατηρούνται στα άκρα της άμυνας, ενώ από τη μέση και μπροστά δεν υπάρχει διαφοροποίηση σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Κριχόβιακ είναι μαζί με τον Σιμάνσκι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Άμραμπατ σε ελεύθερο ρόλο, Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία στα δύο άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Αραούχο.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Μάνταλος, Σάκχοφ και Τάνκοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα