H G-Betting βρήκε δυάδα για πενταπλασιασμό

G-Betting G-Betting
H G-Betting βρήκε δυάδα για πενταπλασιασμό
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά ματς της Super League Ιnterwetten.

Με δύο αγώνες συνεχίζεται το πρόγραμμα των play off της Super League Interwetten.

g-betting

Στις 18.00, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα, αλλά ξέρουν ότι οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί στο κυνήγι της 3ης-4ης θέσης. Για τους γηπεδούχους, εκτός είναι οι Κόντε - Ντομίνγκεθ, ενώ ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τις πολύτιμες υπηρεσίες του Καρλίτο.

Θα πάμε με την καθαρή νίκη του Παναθηναϊκού στις Ζωσιμάδες σε απόδοση 2.10.

g-betting

Στις 18.30, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Κι οι δύο καίγονται για τη νίκη, με τον Άρη σαφώς περισσότερο. Η Ενωση από την άλλη θέλει την πρώτη της νίκη στα play offs, ενώ θα κοιτάξει να χτυπήσει στην άμυνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης καθώς θα λείπει ο σημαντικός Μπράμπετς. Οι απουσίες για την Ενωση περιορίζονται στους Σιμόες και Καρίμ.

Θα προτιμήσουμε την επιλογή του goal/goal στο 2.20

Οι επιλογές της G-Betting

AEK-Αρης

ΠΑΣ-Παναθηναϊκός

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting