ΠΑΟK: Ο Βιεϊρίνια ανανεώνει για ακόμη ένα χρόνο

ΠΑΟK: Ο Βιεϊρίνια ανανεώνει για ακόμη ένα χρόνο

ΠΑΟK: Ο Βιεϊρίνια ανανεώνει για ακόμη ένα χρόνο

bet365

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φοράει για έναν ακόμη χρόνο ο Αντρέ Βιεϊρίνια, όπως δείχνουν όλες οι ενδείξεις, με τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές να μπαίνουν μετά τα σημαντικά παιχνίδια που έχει ο «Δικέφαλος» μπροστά του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η στιγμή που ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα πει «τέλος» δεν έφτασε ακόμα, άλλωστε αυτό το ξεκαθάρισε την περασμένη εβδομάδα στην αποκαλυπτική συνέντευξη του στο Gazzetta, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά να αγωνίζεται με την «ασπρόμαυρη» φανέλα!

Όπως αναφέρει σήμερα η «Forza» το συγκεκριμένο ζήτημα έχει προχωρήσει το προηγούμενο διάστημα με τον Ζοσέ Μπότο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι θετικοί ως προς την ανανέωση και παραμονή του Βιεϊρίνια στην ομάδα, κάτι το οποίο όπως σημειώνει η εφημερίδα το έχουν συζητήσει με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος «άναψε το πράσινο φως» για να προχωρήσουν οι συζητήσεις με τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα, αλλά μέσες- άκρες το ομολόγησε ο ίδιος μιλώντας στο Gazzetta:

«Δεν έχω τελειώσει το έργο μου ως ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ. Εγώ θα αποφασίσω πότε θα σταματήσω και όχι ο κάθε άσχετος που θα μου πει ότι είμαι γέρος! Νιώθω ότι θα μπορώ ακόμη ένα χρόνο να βοηθήσω, αλλά δεν είναι στο χέρι μου, ούτε θέλω να βάλω πίεση στην ομάδα. Αν θέλουν να με κρατήσουν, θα με κρατήσουν, αν όχι θα φύγω και πάλι αγαπημένοι θα είμαστε...

Αν αντιληφθώ ότι είμαι βάρος στην ομάδα, θα σταματήσω την ίδια στιγμή. Αν σε ένα μήνα νιώθω ότι δεν είμαι καλά, θα φύγω. Θα ζητήσω από τον προπονητή να μη με παίρνει στις αποστολές, τελειώνει το συμβόλαιο μου και φεύγω. Αυτό είναι και μια απάντηση προς όλους αυτούς που στέκονται στην ηλικία μου. Έχω δώσει δείγματα για το ποιος είμαι, τι σκέφτομαι για τον ΠΑΟΚ και δεν πρόκειται, πλέον, να βάλω πάνω από οποιαδήποτε απόφαση μου τα χρήματα».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έδειξε ότι θέλει να συνεχίσει για ακόμα ένα χρόνο κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στο προσεχές διάστημα σε μια νέα τελευταία συνάντηση, που θα έχει με τη διοικητική ηγεσία του «Δικεφάλου» και τον Ιβάν Σαββίδη.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα