G-Betting με PlayOuts και 20 απόδοση

G-Betting G-Betting
G-Betting με PlayOuts και 20 απόδοση
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten.

Γεμάτο το πρόγραμμα της σημερινής Superleague Ιnterwetten, η οποία είναι αποκλειστικά με παιχνίδια των PlayOuts που κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την μάχη της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.

Η αυλαία των αναμετρήσεων, ανοίγει στις 16:00 στον Βόλο όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Λαμία. Οι γηπεδούχοι που θέλουν να διώξουν και τις ελάχιστες πιθανότητες που μπορεί να υπάρξουν για να μπουν σε περιπέτειες, δεν υπολογίζουν στους Κότνικ, Ρομέρο, Τσοκάνη, Νίνη, Σοάρες, Ορός, όμως είναι κανονικά στην αποστολή μετά από 8,5 μήνες ο Ριένστρα. Από την πλευρά της η Λαμία, αν θέλει να έχει ελπίδες θα πρέπει να κερδίσει το ματς αυτό.

1

Θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με 2 απόδοση.

Στις 18:15 τη σκυτάλη θα πάρει η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Απόλλων Σμύρνης. Οι Κρητικοί είναι πρώτοι στην σχετική βαθμολογία, χωρίς ενδιαφέρον, σχεδιάζουν ήδη την επόμενη σεζόν και ψάχνουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Οι Επασί, Μπαλογιάννης και Ντε Γκούζμαν τίθενται και πάλι στη διάθεση του Νιόπλια, ενώ εκτός έμειναν οι Βάτερμαν, Σηφάκης, Καστάνιος, Κοροβέσης και Λυμπεράκης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» που μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού συνεχίζει να ελπίζει ακόμα στο… θαύμα, δεν υπολογίζει στους Παπαγεωργίου, Τσιλούλης, Γιαννιώτας, Σίγκνεβιτς.

2

Θα επιλέξουμε τη νίκη του ΟΦΗ με απόδοση 1.85

Από τις 19:30 το ενδιαφέρον θα μοιραστεί με την Τρίπολη, όπου ο τοπικός Αστέρα φιλοξενεί τον Ιωνικό. Οι Αρκάδες που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς απέχουν 18 βαθμούς από τις επικίνδυνες θέσεις, δεν έχουν απουσίες, με εξαίρεση τον Καπίγια. Από την πλευρά τους οι Νικαιώτες θέλουν να κερδίσουν για να «σβήσουν» τις όποιες πιθανότητες έχουν για… περιπέτειες, με τον Γιώργο Σπανό να μην έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.

3

Θα επιλέξουμε τη νίκη του Αστέρα με απόδοση 1.85.

Στις 20:30 στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας διασταυρώνουν τα… ξίφη τους Παναιτωλικός και Ατρόμητος. Οι Αγρινιώτες που προέρχονται από την ήττα στην Ριζούπολη δεν υπολογίζουν στον τραυματία Λάρσον, ενώ οι Περιστεριώτες έχουν πολλές απουσίες, καθώς Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Ροτάριου παραμένουν νοκ άουτ λόγο τραυματισμού, ο Αλιμπεκ είναι τιμωρημένος και ο Σπιριντόνοβιτς ταλαιπωρείται από ίωση.

4

Θα επιλέξουμε την ισοπαλία με απόδοση 3.

Οι επιλογές της G-Betting

Βόλος-Λαμία

ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης

Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός

Παναιτωλικός-Ατρόμητος


21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting