Παναθηναϊκός: Ο Βιτάλ θέλει να επιστρέψει στην Κορίνθιανς

Παναθηναϊκός: Ο Βιτάλ θέλει να επιστρέψει στην Κορίνθιανς

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Βιτάλ θέλει να επιστρέψει στην Κορίνθιανς

bet365

Ο Ματέους Βιτάλ έθεσε ως προτεραιότητά του την επιστροφή στην Κορίνθιανς μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ματέους Βιτάλ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στον Παναθηναϊκό, παρά το ελπιδόφο ξεκίνημά του. Ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνίζεται στο ''τριφύλλι'' ως δανεικός από την Κορίνθιανς και η ρήτρα αγοράς του αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του. Οι πιθανότητες παραμονής του είναι ελάχιστες και μόνο με έναν νέο δανεισμό θα μπορούσε να παραμείνει στην Ελλάδα. Ο ίδιος, πάντως, όπως δήλωσε σε μέσο της πατρίδας του, θέλει να επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει.

''Από τη στιγμή που έχω συμβόλαιο με την Κορίνθιανς, είναι ξεκάθαρο ότι εξαρτάται απ’ αυτήν. Εγώ είμαι πρόθυμος να επιστρέψω, θέλω πολύ να φορέσω ξανά τη φανέλα μία τέτοιας ομάδας σαν την Κορίνθιανς. Παρακολουθώ πάντα το σύλλογο και θα ήθελα να επιστρέψω. Αλλά αν είναι το θέλημα του Θεού να μείνω στην Αθήνα, θα μείνω εδώ και θα προσπαθήσω να κάνω την καλύτερη δουλειά που μπορώ προκειμένου να πετύχω σπουδαία πράγματα στον Παναθηναϊκό'' είπε αρχικά και συνέχισε:

''Όλοι οι παίκτες που περνούν από την Κορίνθιανς κρατούν αυτή τη μικρή θέση στην καρδιά τους εξαιτίας του μεγαλείου της. Οταν ζεις καθημερινά την ομάδα αντιλαμβάνεσαι το μέγεθός της και δεν υπάρχει τρόπος να το εξηγήσεις με λόγια. Aυτή την περίοδο μπορώ να πω ότι νιώθω πως έχω προσαρμοστεί. Δεν ήταν εύκολο για μένα, ήταν η πρώτη φορά που έφυγα από τη χώρα μου και ήμουν μακριά από την οικογένειά μου. Ήταν περίπλοκο, αλλά με βοήθησε να μάθω πώς να το αντιμετωπίσω''.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα