ΠΑΟΚ: Πετυχημένη η επέμβαση του Γιάννη Μιχαηλίδη στην Πορτογαλία

ΠΑΟΚ: Πετυχημένη η επέμβαση του Γιάννη Μιχαηλίδη στην Πορτογαλία

ΠΑΟΚ: Πετυχημένη η επέμβαση του Γιάννη Μιχαηλίδη στην Πορτογαλία
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης υποβλήθηκε στην Πορτογαλία σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης χιαστών που υπέστη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται στην Πορτογαλία όπου υποβλήθηκε σ’ επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης χιαστών που υπέστη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη κι ο στόπερ του Δικεφάλου θα ξεκινήσει άμεσα το πρώτο στάδιο της μετεγχειρητικής αποθεραπείας. Το πρόγραμμα προβλέπει παραμονή μέχρι τις 13/4 στην Πορτογαλία και στη συνέχεια επιστροφή στην Ελλάδα για να ξεκινήσει το δύσκολο κομμάτι της αποθεραπείας.

Σ’ ότι αφορά την προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα επέστρεψε από τη Ρουμανία κι έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης προκειμένου να επανέλθει μετά τον Covid19.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποθεραπείας. Το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε σε ασκήσεις γύρω από το passing game, τη φυσική κατάσταση και την τακτική.

Την Τρίτη (05.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα