Χαντιτάγκι: «Διεφθαρμένο το ελληνικό ποδόσφαιρο, πολλά στημένα παιχνίδια»

Newsroom
Χαντιτάγκι: «Διεφθαρμένο το ελληνικό ποδόσφαιρο, πολλά στημένα παιχνίδια»

bet365

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καβάλα, Αλεξάντερ Χαντιγάγκι, μίλησε για «διεφθαρμένο ελληνικό ποδόσφαιρο» και για «πολλά παιχνίδια που είναι στημένα».

Ο Αλεξάντερ Χαντιτάγκι μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5» για τη νίκη της Καβάλας στα Τρίκαλα και ερωτώμενος για όσα έχει διαπιστώσει αυτούς τους μήνες που ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, έκανε λόγο για «διαφθορά και στημένα παιχνίδια».

Αναλυτικά όσα ισχυρίστηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καβάλα...

Για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα:

«Είμαι ενθουσιασμένος μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, η Καβάλα είναι μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλο κόσμο και εγώ εισπράττω το πάθος αυτό και πρέπει να πιστέψουμε όλοι στην ομάδα»

Για τα πανηγύρια στα αποδυτήρια:

«Μετά το τέλος του παιχνιδιού υπήρξαν πανηγύρια στα αποδυτήρια και πρέπει να πω σε όλους ότι δεν είχα πιει σταγόνα αλκοόλ και ήταν ένα αποτέλεσμα χαράς γιατί είναι σημαντικό για την ομάδα να μείνουμε στην κατηγορία. Είναι σημαντικό να στηρίζεις τους παίκτες που είναι στην ομάδα και θα κάνουν την προσπάθεια να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το πριν που έδωσε και τα όσα έχει δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Δεν θέλω οι παίκτες να συνεννοούνται τα παιχνίδια, δεν θέλω να τα στήνουν, θέλω να παίζουν για την πόλη, για την Καβάλα, για τις οικογένειες τους. Για αυτό τους δίνω τα χρήματα, για αυτό θα δώσω 75.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές. Ποτέ δεν καταλάβαινα την ερώτηση στην αρχή αν υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σήμερα αναγνωρίζω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι διεφθαρμένο και περισσότερο από ότι νομίζουν οι περισσότεροι και πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια που είναι στημένα, όπως υπάρχουν και χειραγωγημένοι διαιτητές περισσότερο διεφθαρμένο από ότι περιμένει κάποιος».

Για τους στόχους του:

«Έχω έναν στόχο, να σώσω την Καβάλα με έναν καθαρό τρόπο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα