Μαρτίνς για το ντέρμπι με ΑΕΚ: «Μελανό σημείο δεν ήταν το κέντρο μας αλλά οι χαμένες ευκαιρίες» (vid)

Μαρτίνς για το ντέρμπι με ΑΕΚ: «Μελανό σημείο δεν ήταν το κέντρο μας αλλά οι χαμένες ευκαιρίες» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τον απολογισμό του για το 1-1 του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και το τι δεν πήγε καλά για την ομάδα του.

Ο Μαρτίνς επισήμανε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ για:

Την επιλογή του Σισέ για βασικό: Έκανε προπόνηση Παρασκευή και Σάββατο. Ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Το έχουμε κάνει πολλές φορές. Ο Σισέ είναι ένας παίκτης που μπορεί να συνεισφέρει. Αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε.

Τις χαμένες ευκαιρίες: Πραγματικά είναι κρίμα σήμερα. Ήταν το άσχημο σημείο της απόδοσής μας. Οι χαμένες ευκαιρίες. Είμαστε μία ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες. Σήμερα δεν καταφέραμε να τις ολοκληρώσαμε για ακόμα μία φορά. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Μπήκε πραγματικά καλά ο Κώστας. Μπήκε δυναμικά. Ελπίζουμε πολύ σύντομα να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν για να μας βοηθήσει.

Το εάν το κέντρο του τον ικανοποίησε ή όχι: Σήμερα δεν παίξαμε με οποιονδήποτε αντίπαλο. Παίξαμε με την ΑΕΚ που είναι πολύ ποιοτική στο κέντρο. Νομίζω πως το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Το μελανό μας σημείο δεν ήταν στο κέντρο. Δεν ήταν το κέντρο μας αλλά στις χαμένες ευκαιρίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα