Βιεϊρίνια: «Να δούμε τι συμβαίνει μετά τις διακοπές, δεν σκεφτόμασταν τη Μαρσέιγ»

Βιεϊρίνια: «Να δούμε τι συμβαίνει μετά τις διακοπές, δεν σκεφτόμασταν τη Μαρσέιγ»

Newsroom
Βιεϊρίνια: «Να δούμε τι συμβαίνει μετά τις διακοπές, δεν σκεφτόμασταν τη Μαρσέιγ»

bet365

Ο «κάπτεν» του ΠΑΟΚ έδωσε το... σύνθημα για την επόμενη ημέρα στο «Δικέφαλο του Βορρά», λίγο μετά την ήττα στη Λεωφόρο.

Το «σύνθημα» για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ έδωσε ο Βιεϊρίνια μετά την ήττα (2-1) στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα ο «κάπτεν» της ομάδας στάθηκε και στο αρνητικό σερί της ομάδας μετά από διακοπή για Εθνικές. «Εχουμε… 4/4 νομίζω μετά από τις διακοπές. Είναι κάτι που συμβαίνει και πρέπει να το δούμε και να το δουλέψουμε. Εχουμε αρκετούς διεθνείς, αλλά δεν είναι δικαιολογία όποτε έχει διακοπή να χάνουμε ματς. Αντιδράσαμε, αλλά δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Εάν μπαίνεις στο παιχνίδι σε ένα δύσκολο γήπεδο και έχεις την εικόνα που είχες στα 15 πρώτα λεπτά, αλλά μετά τη χάνεις, δέχεσαι και γκολ, φυσικά και αγχώνεσαι. Θέλεις να αντιδράσεις. Δεν μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση, βγάλαμε ξανά αντίδραση και μειώσαμε», τόνισε στην Cosmote TV.

Οπου και ξεκαθάρισε πως στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν σκέφτονταν την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ. «Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ηταν σημαντικό ματς, δεν σκεφτόμασταν την Μαρσέιγ. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να μη μας επηρεάσει η ήττα αυτή, που ήταν δίκαιη.
Δεν έχει σχέση το σημερινό ματς με την Μαρσέιγ. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να παίξουμε σαν ομάδα, ο ένας για τον άλλον. Δεν το είδαμε αυτό σήμερα στο διάστημα που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα