G-Betting: Ντέρμπι στα Playoffs με απόδοση 12

G-Betting G-Betting
G-Betting: Ντέρμπι στα Playoffs με απόδοση 12
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten.

H δράση στη Superleague Ιnterwetten συνεχίζεται την Κυριακή 3 Απρίλη, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τα τρία παιχνίδια για τα Playoffs.

Ξεκίνημα από τη μάχη του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Θεσσαλονίκη. Δύο ομάδες που έχουν την ποιότητα μπροστά για να βρουν γκολ. Οι Γιαννιώτες πήραν ισοπαλία και από τον Ολυμπιακό και ποτέ δεν μπορείς να τους υποτιμήσεις. Από την άλλη ο Μπούργος έχει δώσει άλλη δυναμική στον Άρη. Οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη για να βγουν Ευρώπη τη νέα σεζόν, ενώ οι φιλοξενούμενοι παλεύουν όλα τα ματς τους στα playoffs και αποτελούν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Δυσκολοκατάβλητο σύνολο έχει φτιάξει ο Μεταξάς.

k

Επιλέγουμε το goal/goal σε απόδοση 2.30

Πάμε και στο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Οι... πράσινοι βρίσκονται στο απόηχο της απόφασης για γήπεδο στον Βοτανικό και θέλουν μια μεγάλη νίκη για να μπουν πιο δυνατά στο κόλπο της εξόδου στην Ευρώπη. Από την άλλη ο δικέφαλος του Βορρά θέλει να διεκδικήσει τις μαθηματικές του ελπίδες για τίτλο και ας είναι πολύ δύσκολο, θέλοντας παράλληλα πολλές γκέλες του Ολυμπιακού στις αγωνιστικές που απομένουν. Βέβαια ο ΠΑΟΚ έχει και ένα μεγάλο ματς την Πέμπτη με τη Μαρσέιγ στο Conference League. Κλειστό ματς αναμένεται, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει στο μυαλό της και τους Γάλλους.

n

Διαλέγουμε το under 1.5 σε απόδοση 2.70

Τέλος έχουμε το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Καμία από τις δύο ομάδες δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της, ωστόσο μιλάμε για δυο ρόστερ που έχουν μεγάλη ποιότητα στον μεσοεπιθετικό τομέα. Από τη μία ο Ολυμπιακός με Ελ Αραμπί και Αγκιμπού Καμαρά που σκόραραν και στο ματς των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, ενώ μπορεί να ξεκινήσει και ο Μασούρας που πάντα είναι απειλητικός. Στον αντίποδα η Ένωση που περιμένει πολλά από τον Αραούχο που έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στους Πειραιώτες, ενώ στα... φτερά υπάρχουν ο Τσούμπερ με τον Λιβάι και τον Άμραμπατ. Πολύ δύσκολο να μην σκοράρουν οι δύο ομάδες, αφού και η αντίπαλη άμυνα δεν εμπνέει σιγουριά σε τοποθετήσεις και μαρκαρίσματα.

b

Επιλέγουμε το goal/goal σε απόδοση 1.95

Οι επιλογές της G-Betting

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting