Ολυμπιακός: Οι δύο εκδοχές της 11άδας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Οι δύο εκδοχές της 11άδας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

bet365

Το πρόβλημα υγείας του Γκάρι Ροντρίγκες φέρνει στο προσκήνιο για την 11άδα τον Μασούρα ενώ για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ υπάρχει και άλλη εναλλακτική του Μαρτίνς.

Για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ ο Μαρτίνς έχει ήδη κάνει τις σκέψεις του αλλά και τις δοκιμές του.

Μία εκτίμηση είναι να κατεβάσει την ομάδα του Ολυμπιακού με 4-2-3-1 και να έχει κάτω από τα δοκάρια τον Βατσλίκ και στην άμυνα από δεξιά έως τα αριστερά να είναι οι Λαλά, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μανωλάς ή Παπέ Σισέ (υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο για δίδυμο Μανωλά με Σισέ στο κέντρο της άμυνας) και Ρέαμπτσιουκ. Κέντρο με Εμβιλά και Μπουχαλάκη φαβορί έναντι του Μαντί Καμαρά και πίσω από τον Ελ Αραμπί μία τριάδα με Καρβάλιο, Μασούρα και Αγκιμπού Καμαρά. Ο Μασούρας ουσιαστικά να μπει στην 11άδα αντί του Γκάρι Ροντρίγκες, που έκανε ως γνωστόν χειρουργείο.

Υπάρχει όμως και η εκδοχή του 4-3-3 με Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκη και Εμβιλά στο κέντρο. Στην περίπτωση τριάδας στον άξονα τότε θα πάνε στα άκρα οι Αγκιμπού Καμαρά και Καρβάλιο και ενώ βέβαια υπάρχει και ο Μασούρας που όμως προέρχεται από περίοδο όπου είχε covid-19 και δεν έχει κάνει σημαντικό αριθμό προπονήσεων. Όσο για τον Φορτούνη έχει υπό προϋποθέσεις πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής με την ΑΕΚ. Βέβαια εφόσον είναι στον πάγκο αυτό θα εξαρτηθεί από το πώς θα κυλήσει ο αγώνας.

Θυμίζουμε στην αποστολή των Πειραιωτών είναι οι: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Λόπες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα