Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για την ΑΕΚ και οι πιθανότητες του Φορτούνη

Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για την ΑΕΚ και οι πιθανότητες του Φορτούνη

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει να βάζει κάτω τα δεδομένα και έχει μία προσέγγιση 11άδας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τι γίνεται με Φορτούνη.

Ο Πορτογάλος προπονητής δείχνει πως θα εμπιστευθεί όσο το επί το πλείστον τους παίκτες στους οποίους ποντάρει παραδοσιακά στον Ολυμπιακό. Με δεδομένο ότι πλέον έχουν γυρίσει άπαντες στον Ρέντη ο Μαρτίνς σκέφτεται ήδη το τι 11άδα θα κατεβάσει απέναντι στην ΑΕΚ.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βατσλίκ και στην άμυνα από δεξιά έως τα αριστερά θα είναι οι Λαλά, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μανωλάς ή Παπέ Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Κέντρο με Εμβιλά και Μπουχαλάκη φαβορί έναντι του Μαντί Καμαρά και πίσω από τον Ελ Αραμπί μία τριάδα με Καρβάλιο, Γκάρι Ροντρίγκες και Αγκιμπού Καμαρά. Τα κυρίαρχα ερωτηματικά είναι τρία για το ντέρμπι: πρώτον εάν θα είναι βασικός ο Σισέ, 2ον τι θα γίνει στο κέντρο με Μπουχαλάκη - Μαντί και 3ον εάν θα είναι στο 100% για να χριστεί βασικός ο Μασούρας.

Σε σχέση με τον Φορτούνη οι πιθανότητες να είναι αποστολή με την ΑΕΚ είναι αυξημένες. Ο Κώστας Φορτούνης γενικότερα περιμένει πως και πως να φορέσει ξανά τη φανέλα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού και να παίξει με αυτήν μετά από 283 ημέρες απουσίας (από τη στιγμή βέβαια που θα το κάνει στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ της προσεχούς Κυριακής). Ναι τόσος καιρός θα έχει περάσει από τότε που έπαιξε το τελευταίο του χρονικά παιχνίδι, που ήταν ο τελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Εφόσον αγωνιστεί με την ΑΕΚ θα είναι τέτοιο το διάστημα αποχής του από την πρώτη ομάδα.

Σε αυτή τη φάση λοιπόν είναι πιθανό να μπει αποστολή. Από εκεί και πέρα ανάλογα με το πως θα πάει το ματς ίσως να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα