Ράσταβατς: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη συμπεριφορά αλλά και στον Γιαννιώτη»

Newsroom
Ράσταβατς: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη συμπεριφορά αλλά και στον Γιαννιώτη»

bet365

Ο Μίλαν Ράσταβατς συνεχάρη τον Γιαννιώτη για την εμφάνισή του στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο.

Ο Ράσταβατς επισήμανε στη NOVA μετά το 0-0 της Τρίπολης: «Πρώτα από όλα πρέπει να πω ότι είμαι χαρούμενος ότι ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθειά μας. Να είμαστε μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο με κατοχή, με ευκαιρίες και επιθετικό ποδόσφαιρο. Με θετική προσέγγιση στο ποδόσφαιρο που είναι συνήθως δύσκολο να γίνει.

Κάναμε ευκαιρίες, είμαι ικανοποιημένος, προσπαθήσαμε για ένα γκολ και ας μην τα καταφέραμε. Σημαντικό για εμάς ήταν ότι περιορίσαμε σε παθητικό ρόλο τον αντίπαλο και ελέγξαμε τον αγώνα.

Πρέπει να βελτιωθούμε στην επιθετικότητα. Έπρεπε να είχαμε πιο πολύ διάθεση και θέληση για το γκολ. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη συμπεριφορά της σήμερα, αλλά και στον αντίπαλο τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας (Γιαννιώτη) που έκανε τόσο καλή εμφάνιση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα