Παναθηναϊκός: Με την δύναμη της Λεωφόρου και τις επιστροφές

Παναθηναϊκός: Με την δύναμη της Λεωφόρου και τις επιστροφές

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Με την δύναμη της Λεωφόρου και τις επιστροφές

bet365

Μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για να κάνει βήμα Ευρώπης, εκμεταλλευόμενος το γήπεδό του και το γεμάτο οπλοστάσιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μετά τις δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα των playoffs, η νίκη για τον Παναθηναϊκό αποτελεί μονόδρομο στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου(19:00, CosmoteSports) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος της Super League 1. Το ''τριφύλλι'' βρίσκεται στο -2 από τον Άρη, στο -3 από την ΑΕΚ και περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών, απλά δεν υπάρχουν.

Οι ''πράσινοι'' θέλουν να εκμεταλλευθούν την δύναμη της ιστορικής τους έδρας, η οποία αναμένεται να είναι γεμάτη, στο πρώτο παιχνίδι όπου θα επιτρέπεται 100% πληρότητα στις κερκίδες στην εποχή του Covid19. Το 3X3 στο ''Απόστολος Νικολαϊδης'' με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές(το εκτός είναι στους Ζωσιμάδες) θα σημάνει ένα σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη μίας εκ των δύο θέσεων που είναι ανοιχτές για τα προκριματικά του Conference League.

φφφφ

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, με εξαίρεση τον Φεντερίκο Μακέντα και τον Ραμόν Λούντκβιστ που είναι off εδώ και καιρό. Η επιδήμια της ίωσης που τον έστειλε... μισό στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' αποτελεί παρελθόν, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα προβάδισμα έχουν οι: Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Βέλεθ και Σένκεφελντ οι δύο στόπερ. Χουάνκαρ αριστερός μπακ, Κώτσιρας δεξιός. Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς στη μεσαία γραμμή, με τον Αλεξανδρόπουλο να διεκδικεί την θέση του Σέρβου μέσου. Αϊτόρ και Παλάσιος στα άκρα της επίθεσης έχουν πάρει την φανέλα βασικού στο... σπίτι τους και στην κορυφή της επίθεσης η θέση παίζεται ανάμεσα στον Ιωαννίδη και τον Καρλίτος.

Ο Έλληνας φορ έχει να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό από τις 6 Μαρτίου στο Περιστέρι, είχε πρόβλημα στη γάμπα αλλά έπαιξε με την Εθνική Ελπίδων για 73 λεπτά στην ήττα από την Πορτογαλία την προηγούμενη Τρίτη και είναι έτοιμος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα