Παναθηναϊκός: Με πολλές επιστροφές για την πρώτη νίκη

Παναθηναϊκός: Με πολλές επιστροφές για την πρώτη νίκη

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με πολλές επιστροφές για την πρώτη νίκη

bet365

Το δύσκολο διάστημα της επιθετικής ίωσης πέρασε, επανήλθαν τώρα και οι διεθνείς και ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί με πολλές επιστροφές τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προετοίμασε τους «πράσινους» για το μεγάλο ματς με τον «δικέφαλο του βορρά», με το «τριφύλλι» μετά από δυο ισοπαλίες στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές των Playoffs της Super League Interwetten να ψάχνει την πρώτη του νίκη στη συνέχιση της διεκδίκησης των ευρωπαϊκών θέσεων.

Οι Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης που επέστρεψαν από τους τελευταίους, αλλά και ο Φώτης Ιωαννίδης, είναι παρόντες, επανέρχεται και ο Ρούμπεν, αλλά και ο Χουάνκαρ που έλειπαν από το ματς με τον Άρη. Παρών και ο Σένκεφελντ για τα μετόπισθεν.

Το πρόγραμμα της ημέρας στο Κορωπί περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μακέντα, Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα