Ολυμπιακός: Έγινε η επέμβαση στον Ροντρίγκες, τρεις εβδομάδες εκτός

Ολυμπιακός: Έγινε η επέμβαση στον Ροντρίγκες, τρεις εβδομάδες εκτός

Ολυμπιακός: Έγινε η επέμβαση στον Ροντρίγκες, τρεις εβδομάδες εκτός

bet365

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Γκάρι Ροντρίγκες, υποβλήθηκε σε επέμβαση λόγω σκωληκοειδίτιδας και η επάνοδός του εκτιμάται σε περίπου τρεις εβδομάδες.​

Ο Γκάρι Ροντρίγκες εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο την Παρασκευή (1/4) με οξύ κοιλιακό πόνο έπειτα από κλινική εξέταση του γιατρού του Ολυμπιακού, Χρήστου Θέου. Ο πλήρης έλεγχος ανέδειξε οξεία σκωληκοειδίτιδα.

Το Σάββατο (2/4) υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση λαπαροσκοπικής σκωληκοειδεκτομής στο θεραπευτήριο Μετροπόλιταν και η πλήρης επάνοδός του εκτιμάται σε περίπου τρεις εβδομάδες.​

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι χάνει δεδομένα τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή (3/4, 20.00), αυτόν κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή (17/4, 21.30) και πιθανότατα τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα